Wij zijn weer open!

Beste leden,

Wat een geweldig nieuws…wij mogen weer open! Wij zijn net als u ontzettend blij en kunnen niet wachten om u vanaf zaterdag 15 januari weer te begroeten op InTension. Middels deze nieuwsbrief geven wij u graag meer informatie omtrent onze heropening!

Openingstijden 
Wij mogen onze originele openingstijden weer hanteren:
Maandag t/m donderdag     07:00 – 22:00 uur
Vrijdag                                  07:00 – 21:00 uur
Zaterdag & zondag               09:00 – 16:00 uur

QR code Corona check app als toegangsbewijs
De INTERNATIONALE QR code van de Corona check app geldt als uw toegangsbewijs. U scant deze op de vertrouwde zwarte scanner bij het toegangspoortje. Deze wordt automatisch gekoppeld (op basis van uw persoonsgegevens) aan uw persoonlijke InTension account. Eventueel kan het toegangsscherm u nogmaals vragen om voor de zekerheid uw identiteit te verifiëren door middel van het scannen van de QR code in de InTension app of de sleutelhanger.

Het staat u vanzelfsprekend vrij om de toestemming voor de registratie niet te verlenen. In dat geval houdt u gewoon toegang tot de sportschool en kunt u gebruik blijven maken van onze faciliteiten, zoals u van ons gewend bent. Zonder registratie van het vaccinatiebewijs zijn wij echter genoodzaakt om bij elk bezoek aan onze sportschool uw QR code in de Corona check app persoonlijk te controleren en het poortje handmatig voor u te openen.

Individueel trainen in de fitnesszalen
Zowel de grote fitness zaal als de InTensity zaal zullen beschikbaar zijn voor het individueel trainen. U hoeft hiervoor geen reservering te maken en u zit dus niet meer gebonden aan een tijdslimiet. Onze fitnesstrainers kunt u benaderen voor het stellen van vragen. Ook kunnen zij voor u (opnieuw) een persoonlijk trainingsschema opstellen. U kunt hiervoor een fittest afspraak maken bij onze receptie. We verzoeken u om tijdens uw training zoveel mogelijk de 1,5 meter afstandsregel in acht te nemen.

Groepslessen 
Het sporten in groepsverband is gelukkig ook weer mogelijk. Onze instructeurs staan te poppelen om u ‘live’ les te geven in onze groepslessen zalen. Bekijk hier ons groepslessenrooster vanaf zaterdag 15 januari:

Klik hier voor het lesrooster

U kunt hiervoor vooraf een reservering maken via ons online reserveringssysteem. Heeft u nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Stuur dan een email naar info@in-tension.nl, zodat u de benodigde gegevens voor het online reserveren via onze nieuwe app kunt ontvangen. We verzoeken u om tijdens uw deelname aan de groepslessen zoveel mogelijk de 1,5 meter afstandsregel in acht te nemen.

Horeca & kinderoppas
Onze horeca gelegenheid zal vooralsnog gesloten blijven. Ons barassortiment is wel ‘to go’ verkrijgbaar. De kinderoppas service is vanaf aanstaande zondag weer dagelijks beschikbaar.

Toiletten, kleedkamers, douches en sauna’s
Onze toiletten, kleedkamers en douches zijn toegankelijk. Onze sauna’s zijn voorlopig nog niet in gebruik.

Wij danken u nogmaals zeer voor uw support en positieve reacties in de afgelopen periode. Dit heeft ons enorm veel kracht en vertrouwen gegeven. Wij kijken nu ontzettend uit naar uw terugkomst op InTension.

Met gezonde groet,

Namens het hele InTension Team