Heropening 19 mei

Per 19 mei mogen wij eindelijk onze fysieke deuren weer openen voor het individueel trainen in de fitnessruimten! Voordat u komt sporten, is het belangrijk dat u onderstaande voorwaarden goed heeft doorgelezen:

Voorwaarden
Uiteraard zullen wij onder strikte en verantwoorde voorwaarden open gaan om onze klanten op een veilige manier te kunnen laten sporten en ons personeel te beschermen. Deze voorwaarden zijn gebaseerd op de geldende afspraken vanuit het RIVM. Wij vertrouwen op uw naleving van deze voorwaarden:

 • Sporten is niet toegestaan bij koorts (vanaf 38 graden of meer)/ griep/ verkoudheid en/of andere Corona verschijnselen of als iemand binnen het gezin/ thuissituatie koorts of andere Corona verschijnselen heeft. U draagt hierin een grote eigen verantwoordelijkheid naar uw medesporters en onze medewerkers;
 • Wij vragen u direct bij binnenkomst op InTension om uw handen te wassen bij onze wasbak of om uw handen te desinfecteren met het desinfectiemiddel dat wij u aanbieden;
 • Sporten in de fitnesszaal is alleen toegestaan op ‘afspraak’. Dit geldt ook voor klanten die gebruik maken van personal training. U kunt vanaf 19 mei vooraf een reservering maken voor uw training via ons online reserveringssysteem. Heeft u hiervoor nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Stuur dan een email naar info@in-tension.nl, zodat u de benodigde gegevens voor het online reserveren via onze nieuwe app kunt ontvangen. U mag maximaal 1 uur trainen en maximaal 5 minuten voor aanvang aanwezig zijn op InTension. Bij binnenkomst op InTension zullen wij direct bij ons toegangspoortje controleren of u heeft gereserveerd.
 • Wij verzoeken u om al in uw sportkleding InTension te betreden. U kunt uw schoenen verwisselen in de kleedkamers en eventueel de lockers gebruiken voor het opbergen van overige spullen.
 • Wij verzoeken u na het gebruik van fitness apparatuur of losse materialen deze direct schoon te maken met het desinfectiemiddel in spuitfles en handdoekje dat wij aan iedereen aanbieden bij binnenkomst;
 • Het gebruik van de douches en sauna’s is niet toegestaan. Onze toiletten zijn wel toegankelijk. Wij vragen u om deze na gebruik direct schoon te maken met wc-papier en het desinfectiemiddel in spuitfles dat u bij binnenkomst heeft gekregen;
 • Wij verzoeken u om overal op InTension de 1,5 meter afstand regel aan te houden en fysiek contact met anderen te vermijden;

Individueel trainen in de fitnesszalen
Zowel de grote fitness zaal als de InTensity zaal zullen beschikbaar zijn voor het individueel trainen. Onze fitnesstrainers kunt u benaderen voor het stellen van vragen. Ook kunnen zij voor u (opnieuw) een persoonlijk trainingsschema opstellen. U kunt hiervoor een fittest afspraak maken bij onze receptie.

Outdoor groepslessen 
Totdat wij ook groen licht krijgen voor het geven van onze indoor groepslessen, zullen wij de komende periode nog steeds een divers aanbod aan outdoor groepslessen bieden:

 • – Outdoor Fitness lessen op het InTension pleintje
 • – Outdoor Jeugdfitness lessen op het InTension pleintje
 • – Outdoor 55 fit lessen op het InTension pleintje
 • – Outdoor Spinning lessen op de patio
 • – Bootcamp trainingen in Westbroekpark en bij Boonoonoonoos
 • – Beach X-Core bij Boonoonoonoos
 • – Beach Yoga bij Boonoonoonoos
 • – Park Pilates bij Boonoonoonoos

Bekijk hier ons actuele rooster van onze outdoor groepslessen! 

U kunt hiervoor vooraf een reservering maken via ons online reserveringssysteem. Heeft u nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Stuur dan een email naar info@in-tension.nl, zodat u de benodigde gegevens voor het online reserveren via onze nieuwe app kunt ontvangen. We willen u vragen om indien nodig tijdig uw gereserveerde les te annuleren, zodat andere sporters uw plekje kunnen innemen.

Online lessen 

Ook zullen wij voorlopig onze online live lessen blijven aanbieden. U ontvangt hiervoor dagelijks een uitnodiging via uw e-mail.

Onze nieuwe app biedt u daarnaast nog meer leuke mogelijkheden. Zo kunt u nu, waar en wanneer u maar wilt, lessen die online zijn aangeboden terugkijken. Momenteel staan er een select aantal lessen voor u klaar, maar is het ons streven om dit binnenkort verder uit te breiden. Log in met uw persoonlijke inloggegevens en klik het icoontje ‘Lifestyle’ aan. Klik op ‘Online Lessen’ en kies uw favoriete les uit waaronder Fitness, Yoga, Power en Spinning. Deze lessen kunt u ook op InTension uitvoeren. De ‘Grote zaal’ en ‘Spinning zaal’ zijn beiden tijdens uw geserveerde Fitness training beschikbaar (inclusief benodigde materialen, bijvoorbeeld voor het volgen van de Power les) voor het terugkijken van onze online lessen op uw telefoon of Ipad!

Horeca & kinderoppas
Onze horeca gelegenheid en kinderoppas service zullen vooralsnog gesloten blijven. Ons barassortiment is wel ‘to go’ verkrijgbaar.

Wij danken u nogmaals ontzettend voor uw support en hartverwarmende berichten de afgelopen periode. Dit heeft ons veel kracht en vertrouwen gegeven. Wij kijken ontzettend uit naar uw komst op InTension vanaf 19 mei. Mocht u voor die tijd nog vragen/ onduidelijkheden hebben, kunt u een email sturen naar info@in-tension.nl.

Met gezonde groet,

Namens het hele InTension Team