,

Gezonde Leefstijl Interventie (GLI) & X-Fittt

X-Fittt is de perfecte manier om op verantwoorde wijze af te vallen en om een actievere, meer gezonde leefstijl aan te nemen. X-Fittt GLI is vooral gericht op mensen die nog niet ziek zijn, maar die door hun overgewicht, inactieve leefstijl en ongezonde leefgewoonten grote kans maken om uiteindelijk ook chronisch ziek te worden. X-Fittt GLI is een unieke combinatie van bewegen, de juiste voeding en professionele begeleiding.Binnen InTension Health Club gaan we z.s.m. beginnen met de eerste groepen binnen het traject X-Fittt GLI. Begeleiding van X-Fittt GLI vind altijd plaats door een geaccrediteerde leefstijlcoach. Bij InTension is dat fitness- en personal trainer Steffan Schobben. De eerste intakes hebben al plaatsgevonden, dus meldt u snel aan! Dit kan door een mail te sturen naar steffan@4heroes.nl.

Sinds de start van dit programma zijn duizenden deelnemers met dit programma op een gezond gewicht gekomen. Het programma zorgt er voor dat u een gezonde leefstijl aangeleerd krijgt.

Voor leden van InTension is de begeleiding geheel kosteloos, als men een verwijzing krijgt via de huisarts, internist of specialist. Met doorverwijzing hoeven klanten alleen maar een intake te plannen en dan gaat het traject meteen van start. De betaling van het programma loopt met een doorverwijzing via uw zorgverzekeraar en zit inbegrepen in het basispakket. Is dit de start van uw gezonde leefstijl? Meldt u dan nu aan!