Workshop “Yoga, Klank & Meditatie”

Op zondagmiddag 19 april a.s. van 13:00 tot 15:30 uur geeft onze yoga instructrice Chantal een bijzondere verdiepende workshop waarin Yoga, Klank & Meditatie samenkomen. Tijdens deze workshop zult u rustige yoga met klank verbinden en uzelf verdiepen in het luisteren naar uw lichaam. Door op subtiele lagen contact te maken met uw lijf kan er begrip, verzachting en transformatie ontstaan.

 

U gaat ervaren wat de trilling van klank en zang voor uw aanwezigheid en bewustwording kan betekenen. Het mantra zingen creëert flow. De herhaling en het zingen op een eenvoudige manier helpt om te gaan ervaren dat u het niet hoeft te doen maar dat de trilling die in beweging komt haar eigen dynamiek heeft. In de meditatie kunt u ervaren hoe klank en zang bijdraagt aan helderheid van geest en directere waarneming.

De workshop wordt afgerond met een heerlijke lange ontspanning en zal muzikaal ondersteunt worden op percussie en gitaar!

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze bijzondere yoga en zang ervaring? Geef u dan op voor deze workshop via info@in-tension.nl! De kosten voor de workshop zijn €15,00 voor leden en €20,00 voor niet-leden.