Workshop Reiki & Yin Yoga

Wegens succes hebben wij in januari een extra workshop Reiki & Yin Yoga toegevoegd; de sessie in november was helemaal volgeboekt dus schrijf u snel in voor een plekje op de mat.

Trakteer uzelf op deze speciale Reiki & Yin Yoga sessie waarbij uw fysieke, mentale en emotionele gezondheid wordt bevordert.

De subtiele energie van Yin Yoga wordt gecombineerd met de helende kracht van Reiki.

De workshop bestaat uit zorgvuldig geselecteerde zachte Yin-houdingen die gecombineerd wordt met het geven van Reiki aan de deelnemers. Beide technieken versterken elkaar waardoor u na deze unieke sessie direct het zelfhelende effect ervaart in de vorm van een opgeladen en positief gevoel.

De workshop wordt gegeven op zondag 17 januari van 13:00 – 15:00 uur door Damaris; Yogadocente & Reiki Master met een voorliefde voor Yin Yoga. De kosten zijn € 20,00 voor leden en €25,00 voor niet-leden.

Yin Yoga: Is een rustige, meditatieve yoga vorm waarbij posities langer worden vastgehouden. De houdingen worden zittend of liggend uitgevoerd en zijn vooral gericht op het versterken en versoepelen van bindweefsel en gewrichten. Juist niet intensief bewegen maar de tijd nemen voor lichaam en geest.

Reiki: een methode om door middel van handoplegging geblokkeerde of extra energie door het lichaam te laten stromen.

Geschikt voor alle leeftijden, lichaamstypes en niveaus. Het is niet nodig eerder Yoga te hebben beoefend.