Nieuwsflits

Leuk nieuws!

Ondanks de fysieke sluiting van ons pand zijn wij de afgelopen twee maanden druk bezig geweest om op creatieve manieren onze leden te voorzien van alternatieve sportmogelijkheden om in beweging te kunnen blijven. Wij hebben ons aanbod aangepast met diverse activiteiten:

 • onze WOD’s (workout of the day: Fitness en Yoga) op Facebook
 • de verschillende online lessen op Fitsnacks.tv
 • de verschillende live online lessen gegeven door onze eigen instructeurs (Yoga, Yin Yoga, X-Core, Power, Fitness & Total Body)
 • Outdoor Fitness Circuit op het plein bij InTension
 • Outdoor Jeugdfitness en 55 Fit op het plein bij InTension
 • Body & Mind lessen in het Westbroekpark en op het strand bij Boonoonoonoos
 • Elke zondag een ‘SPECIAL’ workout op strand bij Boonoonoonoos (Bootcamp, Aerobics en X-Core)

Vanaf deze week zullen wij dit aanbod verder gaan aanvullen met unieke outdoor ‘Silent Spinning’ lessen op het plein bij InTension. Iedere deelnemer krijgt tijdens deze les op onze vertrouwde spinningfietsen een hoofdtelefoon en hoort hierdoor de muziek en de aanwijzigingen van de instructeur. Doet u ook mee? Dit zijn de lestijden:

 • Maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag & zondag om 9:30 uur & 10 uur
 • Maandag & donderdag 18:30 uur & 19 uur
 • Woensdag 18:00 uur, 18:30 uur & 19:00 uur

Deze 30 minuten lessen zijn perfect te combineren met onze outdoor fitness lessen die hierop aansluiten.

Reserveren voor onze ‘Silent Spinning’ lessen is net als voor onze andere buitenlessen mogelijk via ons online reserveringssysteem op www.in-tension.nl. Heeft u hiervoor nog geen inloggegevens? Stuur dan een e-mail naar info@in-tension.nl. Wij starten al vanaf aanstaande woensdag met de eerste ‘Silent Spinning’ lessen! Reserveer nu alvast uw spinningfiets!

Wegens groot succes zullen wij aankomende zondag 24 mei bij Boonoonoonoos (voorafgaand aan de SPECIAL Aerobics om 11 uur) om 10 uur nog een extra Bootcamp les aanbieden. Ook hiervoor kunt u zich inschrijven via ons online reserveringssysteem.

Bekijk hier ons volledige groepslessenrooster… 

Wij hopen binnenkort meer duidelijkheid te krijgen van het kabinet over een mogelijke vervroegde openingsdatum. Als wij op 1 juni onze deuren nog niet mogen openen, dan bieden wij weer de drie bekende opties. Op deze manier kunt u zelf kiezen hoe u InTension wilt steunen. Wij hebben begrip voor elke keuze:

 • Optie 1: Ik ben een supporter van InTension Health Club en betaal mijn lidmaatschapsgeld gewoon door. Ik wil namelijk graag bijdragen aan de continuïteit van mijn club.

 

 • Optie 2: Ik ben een supporter van InTension Health Club, bij mij mag 50% van mijn abonnementsgeld afgeschreven worden voor de periode dat InTension gesloten is.

 

 • Optie 3: Ik ben een supporter van InTension Health Club maar heb het zelf ook even zwaar, daarom wil ik mijn abonnement graag gratis bevriezen voor de gesloten periode.

 

Wij wijzen u erop dat u bij de keuze voor optie 3 (onderbreken) tot aan de heropening geen gebruik kunt maken van het bovenstaande sportaanbod.

We gaan er in principe vanuit dat uw keuze dezelfde is als de keuze die u gemaakt heeft voor de maand mei. Mocht u nu toch liever voor een andere optie willen kiezen dan kunt u hierover een e-mail sturen aan info@in-tension.nl.

Wij wensen u heel veel sportplezier!

Stay strong & safe!

Namens het InTension team