Nieuwsbrief juni

NIEUWSBRIEF JUNI

Beste leden van InTension, 

wat zijn wij ontzettend verheugd dat wij per 1 juli onze fysieke deuren weer mogen openen! Wij kunnen niet wachten om u vanaf die datum weer te mogen begroeten op InTension.
Wij zullen vanaf 1 juli onder strikte en verantwoorde voorwaarden open gaan op basis van de adviezen van het OMT om onze klanten op een veilige manier te kunnen laten sporten en om ons personeel te beschermen. De komende weken zullen wij gaan gebruiken om op basis van deze adviezen, die op korte termijn aan ons bekend gemaakt zullen worden, de puntjes op de I te zetten binnen ons pand en in onze protocollen.

Groepslessenrooster JUNI 
De gehele maand juni kunt u nog gaan genieten van onze online live lessen en onze buitenlessen.

KLIK hier voor het aangepaste groepslessenrooster

Vanwege het grote animo voor onze outdoor ‘Silent Spinning’ lessen, zullen wij een extra les toevoegen op maandagavond om 18:00 uur (vanaf 8 juni), vrijdagochtend om 9:00 uur (vanaf 5 juni) en zaterdagochtend om 9:00 uur (vanaf 6 juni). Wij willen u vragen om slechts voor 1 ‘Silent Spinning’ les per dag te reserveren, zodat zoveel mogelijk klanten kunnen deelnemen. Indien plaats beschikbaar kunt u uiteraard alsnog een tweede ‘Silent Spinning’ les meedoen. De ‘Yoga on the beach’ les op de zaterdagochtend bij Boonoonoonoos zal verplaatst worden naar 9:15 uur. Daarnaast zullen wij deze maand vanwege de grote opkomst elke zondag een heerlijk sportprogramma verzorgen bij Boonoonoonoos met om 9:15 uur X-Core, om 10:00 uur Aerobics en 11:00 uur Bootcamp! Reserveer een plekje in onze outdoor lessen via ons online reserveringssysteem op www.in-tension.nl. Alleen als de les NIET doorgaat vermelden wij dit zo snel mogelijk op de dag zelf op onze Facebook pagina. Dus houd goed onze FB posts in de gaten als u twijfelt of de les doorgaat vanwege de weersomstandigheden.

‘Bring a friend’ actie
Vanaf heden gaat onze ‘Bring a friend’ actie van start. Als lid van InTension mag u deze maand iemand introduceren tijdens onze outdoor lessen. Indien dit familielid of deze vriend(in) vervolgens lid wordt met een van onze jaarabonnementen, betaalt hij of zij GEEN inschrijfgeld en ontvangt u daarnaast € 25 korting op de eerstvolgende incasso. Reserveer een plekje voor uw ‘friend’ in een van onze outdoor lessen door een mail te sturen naar info@in-tension.nl.

Wij willen u ontzettend bedanken voor de hartverwarmende berichten, uw solidariteit en begrip de afgelopen periode. Dit waarderen wij enorm en heeft ons veel kracht gegeven!

Wij begroeten u graag in juni tijdens onze online live lessen en buitenlessen…EN vanaf 1 juli eindelijk weer OP InTension!!! Uiteraard informeren wij u eind juni over onze heropening middels onze nieuwsbrief.

Nog even volhouden deze maand 😊!
Stay strong & safe!

Sportieve groeten,

Namens het gehele InTension team