NIEUW: “MIJN PLAN”! Voorlichtingsavond woensdag 11 september a.s. om 20:15 uur bij InTension​

Wilt u zich krachtiger, sterker en fitter voelen? Traint u op dit moment maar behaalt u geen of minimaal resultaat? Bent u te zwaar en wilt u afslanken? Wilt u uw voeding- en levensstijl aanpassen en uw hormoonhuishouding in balans brengen? Bepaal dan samen met ons uw doelen en doe mee met “MIJN PLAN”!

“MIJN PLAN” is voor iedereen die op zoek is naar een manier van eten en trainen wat op lange termijn vol te houden is en wat makkelijk geïmplementeerd kan worden in het dagelijks leven!

Hormonen bepalen onze stofwisseling, eetlust, fysieke kracht, de omvang van onze spieren alsmede hoeveel en waar we vet opslaan. Ons uiterlijk en innerlijk wordt dus voor een groot deel bepaald door de hormonale balans. Tijdens dit traject van 12 weken zal alles duidelijk worden op het gebied van (kracht) training, voeding en het gebruik van supplementen. U gaat aan de slag onder begeleiding van een voedingsdeskundige en een personal trainer. In een uitgebreide intake zal door middel van een 12-punts huidplooimeting een voeding- en trainingsplan opgesteld worden.

Tijdens het traject, de vele contactmomenten en een 1 op 1 training zult u zelf steeds meer kennis ontwikkelen over welke voeding en training voor u werkt. U leert wat de belangrijkste factoren zijn om u energieker, vitaler, krachtiger en slanker te voelen dan ooit.

Kortom, om lekker in uw vel zitten zodat u ook na “MIJN PLAN” dit kunt voortzetten! Verbeter dus de kwaliteit van uw leven door aan de slag te gaan met uw lijf. Wij vinden het belangrijk dat uw gezondheid uw prioriteit wordt! “MIJN PLAN” levert maatwerk want ieder mens, ieder lichaam is anders!

Bent u bereid om het roer om te gooien? Kom dan op woensdag 11 september a.s. om 20:15 uur naar de voorlichtingsbijeenkomst bij InTension! Voor meer info over “MIJN PLAN” en om u op te geven voor de voorlichtingsbijeenkomst neemt u contact op met onze fitness- en personal trainer Jelle de Roode via jelle@in-tension.nl.