InTension gaat naar buiten

Goed nieuws…op 1 juli mogen wij officieel onze fysieke deuren openen! Tot die tijd begroeten wij u graag tijdens onze online live lessen en de buitenlessen. Deze buitenlessen zullen gegeven worden door onze vertrouwde instructeurs op drie verschillende locaties in de omgeving van InTension. Uiteraard zal dit gebeuren binnen kaders die het kabinet op basis van de RIVM richtlijnen heeft geschetst. Zo komt InTension, naast het online contact, toch een stapje dichterbij haar leden…op minimaal 1,5 meter afstand weliswaar

Klik hier om ons lesrooster te bekijken!

BUITENLESSEN
Wij bieden outdoor Fitness lessen en verschillende outdoor Body & Mind lessen aan op drie verschillende locaties in de omgeving van InTension: op het grote plein voor InTension, in het Westbroekpark en bij Beachclub Boonoonoonoos. Deelnemen aan onze buitenlessen is alleen mogelijk op afspraak via ons online reserveringssysteem op onze website www.in-tension.nl. Heeft u hiervoor nog geen inloggegevens? Mail dan naar info@in-tension.nl.

Indien de ochtend buitenlessen vanwege de weersomstandigheden niet door kunnen gaan, meldt de betreffende instructeur dit rond 8 uur op Facebook en rond 17 uur met betrekking tot de buitenlessen in de avond. Volg dus onze Facebook pagina via https://www.facebook.com/intensionhealthclub/ als u twijfelt of de betreffende les wel of niet door zal gaan die ochtend of avond.
Belangrijk is dat u sowieso thuis blijft bij klachten zoals koorts, griep, verkoudheid en/of andere Corona verschijnselen. Wij vragen u om fysiek contact met de instructeur en de andere deelnemers te vermijden en minimaal 1,5 meter afstand te houden. Het meenemen van een eigen handdoek en iets te drinken is verplicht. Er is geen ruimte voor verkleden en toiletbezoek is helaas niet mogelijk.

  • Outdoor Fitness: op het plein

Op het grote plein voor InTension zullen wij doordeweeks in de ochtend van maandag t/m zondag en in de avond van maandag t/m donderdag outdoor Fitness lessen verzorgen. Deze outdoor Fitness les is een intensieve Total Body workout van 30 minuten gebaseerd op functionele oefeningen. Deze variant lijkt op onze vertrouwde InTensity les. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk, aangezien elke deelnemer op zijn eigen niveau kan mee trainen. Voor onze 55 + groep organiseren wij op dinsdag en donderdag van 11:00 – 11:45 uur sowieso een aangepaste 55 fit outdoor Fitness les.

Wij hanteren bij de doorstroom van deze lessen het ‘come & go’ systeem: zorg dat u vlak voor aanvang van de les aanwezig bent op het plein en na de schoonmaak van de gebruikte materialen direct weer het plein verlaat, zodat de volgende groep kan starten.

  • Outdoor Jeugdfitness: op het plein

Ook zullen wij op het grote plein voor InTension 3 x per week een Jeugdfitness les aanbieden op maandag en vrijdag van 17:15 – 18 uur en op woensdag van 16 – 16:45 uur.

  • Outdoor ‘Silent Spinning’

Wij gaan ons aanbod verder aanvullen met unieke outdoor ‘Silent Spinning’ lessen in de ochtend op maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag en avond op maandag, woensdag en donderdag op het plein bij InTension. Iedere deelnemer krijgt tijdens deze les op onze vertrouwde spinningfietsen een hoofdtelefoon en hoort hierdoor de muziek en de aanwijzingen van de instructeur. Deze 30 minuten lessen zijn perfect te combineren met onze outdoor fitness lessen die hierop aansluiten.

  • Outdoor Body & Mind lessen: at the park/ on the beach

Onze outdoor Body & Mind lessen ‘at the park’ zullen doordeweeks plaatsvinden in het Westbroekpark. Wij verzamelen bij het bruggetje bij de ingang van het Westbroekpark aan de kant van Korfbalvereniging KVS. Vijf minuten voor de aanvangstijd van de les gaat de groep gezamenlijk het park in en zoekt samen met de betreffende instructrice een rustige geschikte plek op.

De outdoor Yoga les ‘on the beach’ op zaterdagochtend vindt plaats op het strand bij Beachclub Boonoonoonoos. Wij verzamelen op de trappen voor Boonoonoonoos. Vijf minuten voor de aanvangstijd van de les zal de instructrice de groep meenemen naar de plek waar de les zal plaatsvinden.

Voor deelname aan onze outdoor Body & Mind lessen dient u een eigen mat mee te nemen.

  • BOOTCAMP on the beach 

Op de zondagen in juni verzorgen wij een uitdagende BOOTCAMP training om 11 uur. Wij verzamelen op de trappen voor Boonoonoonoos. Vijf minuten voor de aanvangstijd van de les zal de instructeur/ instructrice de groep meenemen naar de plek waar de les zal plaatsvinden.

ONLINE LIVE LESSEN

Aangezien het plaatsvinden van de buitenlessen afhankelijk is van de weersomstandigheden, zullen wij de komende periode ook nog steeds de verschillende online live lessen blijven aanbieden. Ontvangt u hiervoor dagelijks nog geen uitnodigingen? Stuur dan een e-mail naar info@in-tension.nl.

Ook kunt u vanaf heden onze online lessen terugkijken. Druk hiervoor alsnog op de knop ‘Ja, ik wil meedoen’ in de uitnodigingsmail van de gewenste les en u kunt deze nogmaals bekijken.

STAY SAFE & STRONG!!!

Sportieve groet,

namens het gehele InTension team