InTension gesloten tot 2 maart

Beste InTension leden,

Helaas heeft de regering besloten dat wij in ieder geval tot 2 maart gesloten moeten blijven. Wij begrijpen uiteraard dat de lockdown nodig is om het virus af te remmen. Echter is dit besluit wederom voor ons een grote teleurstelling, omdat wij zo graag onze deuren voor u weer willen openen!

Uiteraard zullen wij u in de komende gesloten periode dagelijks ONLINE LIVE lessen blijven aanbieden. Zo blijft u toch fit, ontspannen en gezond!

Via uw laptop, telefoon of computer kunt u twee maal per dag, 7 dagen per week, diverse actieve workouts en yogalessen volgen vanuit uw huiskamer. U ontvangt hiervoor dagelijks de uitnodigingsmails in uw inbox.

Daarnaast zullen wij ook regelmatig op Facebook diverse berichtjes en leuke filmpjes blijven posten. Hou onze Facebook pagina dus goed in de gaten.

Verder zijn wij achter de schermen al druk bezig met het opzetten van een leuk en divers activiteitenprogramma voor dit voorjaar en deze zomer!

Wij zullen verschillende uitdagende workshops, speciale lessen en gezellige evenementen aanbieden aan onze leden, zodra wij iets meer “beweegruimte” van het Kabinet krijgen. Wat kijken wij hier enorm naar uit! U ongetwijfeld ook!

Klik hier om alvast een ‘sneak preview’ te zien van onze ‘Activiteitenkalender 2021’.

Inschrijven voor deze workshops en evenementen kan vanaf nu alvast via info@in-tension.nl. Reserveren voor de speciale lessen kan via ons online reserveringssysteem op www.in-tension.nl (een week voorafgaand aan de les). Verdere informatie en de exacte starttijden van de activiteiten volgen snel!

Wij danken u nogmaals hartelijk voor uw support in deze moeilijke tijd en wij hopen u zo snel mogelijk weer te mogen ontvangen!

Hou nog heel even vol!!!

Met gezonde en fitte groet,

Namens het hele InTension Team.