Intension breidt haar buitenprogramma uit

Beste leden,

Goed nieuws…InTension gaat haar buitenprogramma uitbreiden met Spinning- en Fitness lessen! Ondanks dat wij voorlopig onze fysieke deuren nog niet mogen openen, zullen wij vanaf aanstaande donderdag 1 april onze online live lessen en Bootcamp trainingen de komende periode gaan aanvullen met buitenlessen op het pleintje voor InTension. Deze outdoor Spinning en outdoor Fitness lessen zullen gegeven worden door onze vertrouwde instructeurs.

De outdoor Fitness lessen zijn intensieve Total Body workouts van 30 minuten gebaseerd op functionele oefeningen. Deze variant lijkt op onze vertrouwde InTensity les. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk, aangezien elke deelnemer op zijn eigen niveau kan mee trainen. Voor onze 55 + groep organiseren wij daarnaast op dinsdag en donderdag in het laatste half uur van 10:45 – 11:15 uur sowieso een aangepaste outdoor 55 Fit Fitness les. Ook zullen wij op het plein twee keer per week een outdoor Jeugdfitness les aanbieden op maandag en woensdag van 17:30 – 18:15 uur.

Tijdens de outdoor Spinning lessen op onze vertrouwde spinningfietsen krijgen de deelnemers een hoofdtelefoon. Zij horen hierdoor de muziek en de aanwijzingen van de instructeur. Deze 30 minuten lessen zijn perfect te combineren met onze outdoor Fitness lessen die hierop aansluiten.

Uiteraard zullen deze lessen gegeven worden binnen kaders die het kabinet op basis van de RIVM richtlijnen heeft geschetst. Belangrijk is dat u sowieso thuis blijft bij klachten zoals koorts, griep, verkoudheid en/of andere Corona verschijnselen. Wij vragen u om fysiek contact met de instructeur en de andere deelnemers te vermijden en minimaal 1,5 meter afstand te houden. Het meenemen van een eigen handdoek en iets te drinken is verplicht. Er is geen ruimte voor verkleden en toiletbezoek is helaas niet mogelijk. Wij hanteren bij de doorstroom van deze lessen het ‘come & go’ systeem: zorg dat u vlak voor aanvang van de les aanwezig bent op het plein en na de schoonmaak van de gebruikte materialen direct weer het plein verlaat, zodat de volgende groep kan starten.

Deelnemen aan onze buitenlessen is alleen mogelijk met een reservering via ons online reserveringssysteem. Wij zijn zeer verheugd u alvast mee te delen dat vanaf maandag 29 maart onze nieuwe versie van dit reserveringssysteem te gebruiken is. Via een mooie nieuwe app, zal u via uw eigen account voor onze groepslessen kunnen gaan reserveren (en indien nodig annuleren) en tevens uw persoonlijke gegevens kunnen inzien. Vanaf diezelfde datum is ons huidige reserveringssysteem uit de lucht en kunt u dus deze nieuwe app gaan gebruiken voor het reserveren van de lessen in ons outdoor groepslessenrooster. Heeft u op maandag 29 maart nog geen persoonlijke email met de link voor het downloaden van de nieuwe app en uw nieuwe inloggegevens ontvangen, of heeft u vragen over het gebruik van de nieuwe app, mail dan naar info@in-tension.nl

In de toekomst, als onze fysieke deuren weer open gaan, kunt u de app ook gaan gebruiken om zelf uw fitness afspraken (fittest, uitleg schema’s, etc) met een van onze instructeurs in te plannen, uw fitnessresultaten te volgen, online workouts terug te kijken en nog veel meer! U ontvangt hierover tegen die tijd meer informatie.

Indien de buitenlessen op het plein vanwege de weersomstandigheden niet door kunnen gaan, ontvangt u hierover uiterlijk om 8:30 uur met betrekking tot de ochtendlessen en rond 17 uur met betrekking tot de avondlessen een email. Houdt dus goed uw inbox in de gaten als u twijfelt of de betreffende les wel of niet door zal gaan.

Omdat het plaatsvinden van de buitenlessen dus afhankelijk is van de weersomstandigheden, zullen wij de komende periode ook nog steeds een aantal online live lessen blijven aanbieden. Ontvangt u hiervoor dagelijks nog geen uitnodigingen? Stuur dan een e-mail naar info@in-tension.nl. U kunt onze online lessen ook op ieder gewenst moment terugkijken. Druk hiervoor alsnog op de knop ‘Ja, ik wil meedoen’ in de uitnodigingsmail van de betreffende les en u kunt deze nogmaals bekijken.

Bekijk hier ons volledige rooster voor de online live lessen en de outdoor groepslessen per 1 april… 

Ook op alle komende feestdagen (Goede Vrijdag, 1ste en 2de Paasdag) gaan alle online live lessen en outdoor groepslessen gewoon door!

We hopen u snel te zien!

Met gezonde en fitte groet,

Namens het InTension team