Groepslessen update

Wij zijn enorm blij dat het kabinet heeft besloten dat wij vanaf donderdag onze groepslessen weer mogen aanbieden. Wij zullen terugkeren naar ons vertrouwde groepslessenrooster (klik hier voor ons groepslessenrooster) van twee weken geleden. De KRAV MAGA lessen voor volwassenen zullen hierop tijdelijk nog uitgesloten zijn, aangezien wij hier de 1,5 meter regel niet kunnen toepassen. De online lessen die wij de afgelopen twee weken hebben aangeboden kunt u terugkijken tot 3 december via de e-mails die u heeft ontvangen. Druk in dat geval nogmaals op ‘’Ja ik wil mee doen’’.

Wij zullen nog steeds een aantal scherpe maatregelen moeten hanteren om de veiligheid van u en die van onze medewerkers te kunnen blijven waarborgen op InTension. Lees deze nogmaals goed door:

  • Sporten is alleen toegestaan op ‘afspraak’. U dient hiervoor vooraf een reservering te maken via ons online reserveringssysteem. Heeft u hiervoor nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Stuur dan een email naar info@in-tension.nl, zodat u de benodigde gegevens voor het online reserveren kunt ontvangen. Het verplicht online reserveren geldt zowel voor deelname aan onze groepslessen als ook voor zelfstandig trainen in onze fitness zaal. U mag maximaal 1 uur trainen en maximaal 5 minuten voor aanvang aanwezig zijn op InTension. Komt u toch op de bonnefooi, bestaat de kans dat wij u moeten weigeren omdat het maximaal aantal deelnemers in de betreffende groepsles of in de fitnesszaal al is bereikt.
  • Indien nodig, annuleer tijdig (minimaal een uur vantevoren) uw reservering, zodat wachtenden op de reservelijst alsnog benaderd kunnen worden.
  • Sporten is niet toegestaan bij koorts (38 graden of hoger) griep/ verkoudheid en/of andere Corona verschijnselen. Om te kunnen garanderen dat onze sporters geen koorts hebben, zullen de groepslesinstructeurs voorafgaand aan de groepslessen de temperatuur gaan meten van alle deelnemers. Bij 38 graden of hoger, zal de betreffende persoon helaas direct naar huis gestuurd worden. Sporters die gaan fitnessen, kunnen ter plekke een zelfmeting doen. Onze Personal trainers en Fysiotherapeut zullen hun eigen klanten meten voorafgaand aan de training.
  • Wij verzoeken u met klem om al in uw sportkleding InTension te betreden. De deelnemers aan lessen in de InTensity zaal, Grote groepslessenzaal en Spinning zaal kunnen de schoenen wisselen in die betreffende zaal en laten hier ook hun overige spullen (kledingstukken, tas, etc). De deelnemers aan de lessen in de Body & Mind zaal kunnen hun schoenen plaatsen op de hiervoor bestemde schoenenrekken en hun overige spullen mee de zaal in nemen. De deelnemers aan de Hit IT lessen en klanten die komen trainen in de Fitness zaal kunnen hun schoenen verwisselen in de kleedkamers en eventueel de lockers gebruiken voor het opbergen van overige spullen. De kleedkamers mogen dus echt niet gebruikt worden om om te kleden.
  • Er kan geen gebruik worden gemaakt van de douches en sauna’s.

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Wij vertrouwen op uw naleving hiervan.

Mocht u naar aanleiding van het lezen van deze nieuwsflits toch nog vragen of onduidelijkheden hebben, kunt u een email sturen naar info@in-tension.nl of telefonisch contact opnemen met onze receptie via 070-3318811.

We kijken er naar uit om u ook weer in onze groepslessen te mogen ontvangen!

Stay safe & stay strong!

Met sportieve groet,

Het InTension Team