• Massage

  Om heerlijk tot rust te komen!

 • Ontspanningsmassage

  Behoefte aan totale, diepe ontspanning?

  Een ontspanningsmassage is een cadeautje voor mensen met én zonder klachten. Het  activeert het zelfgenezend vermogen van ons lichaam. Tijdens deze massage vloeien spanningen die werden opgebouwd weg en komt de mind tot rust. De massage werkt ook preventief, zorgt dat stress en vervelende situaties makkelijker worden los gelaten en niet opgeslagen in het lichaam

 • Energetische massage

  Van denken naar voelen

  Een energetische massage nodigt je uit om in contact te komen met je lichaam. Je neemt rust en tijd voor jezelf en je hoeft even niks. De langzame strijkingen van het hart af en de zachte aanrakingen zijn gericht om bewust te worden wat er in je leeft zodat de energie weer gaat stromen.

  De massage laat je landen in je lijf en kan voor een diep gevoel van ontspanning zorgen.

 • Hoofdmassage

  Uit je hoofd, in je lijf

  Het is druk in je hoofd. Maar je hoofd is ook een onderdeel van je lijf! Juist omdat het zoveel te verduren heeft, mag het wel wat extra aandacht en liefde krijgen. Met deze super ontspannende hoofdmassage help ik jouw hoofd om even helemaal op stand-by te mogen staan. Nek, decolleté en schouders worden uiteraard ook meegenomen.

 • Buikmassage

  Kom in contact met jezelf

  Je buik vormt je tweede brein. Het is het centrum van je zijn. Een buikmassage laat je zien wie je nu bent en hoe je reageert. Je komt in contact met jezelf, je gevoelens en je hele zijn.