• Massage

  Om heerlijk tot rust te komen!

 • Sportmassage (VOMAS en BMS gecertificeerd)

  Sportmassage kan ontspannend (na het sporten) of activerend (voor het sporten) zijn en is een stevigere massage dan een ontspanningsmassage. Sportmassage stimuleert de doorbloeding in huid en spieren, waardoor afvalstoffen in het lichaam versneld worden afgevoerd.

 • Ontspanningsmassage

  Ontspanningsmassage kenmerkt zich door langdurig en rustig uitgevoerde handgrepen en het gebruik van warme olie. Er ontstaat een gevoel van rust en balans doordat geblokkeerde energie de kans krijgt weer te stromen.

 • Ayurvedische massage

  Bij een Ayurvedische massage wordt overvloedig met warme kruidenolie gemasseerd. Deze massage stimuleert alle vitale organen, geeft lichamelijke en geestelijke ontspanning, bevordert de nachtrust, verhoogt de weerstand en heft vermoeidheid op.

 • Lomi Lomi massage

  Deze traditionele Hawaiiaanse massage stimuleert zowel lichamelijke als geestelijke genezing. Lomi Lomi activeert de bloedsomloop en bevordert een evenwichtige energiecirculatie. Het verbetert de mobiliteit van de gewrichten en vermindert stress en spanning, waardoor ook emotionele blokkades opgelost kunnen worden.

 • Hotstone massage

  De hotstone massage kan apart geboekt worden, of als toevoeging op een van de massages of Reiki. De warmte van de stenen is weldadig en helpt geblokkeerde gebieden vrij te maken.

 • Stoelmassage

  Deze stoelmassage is een ‘drukpuntmassage’ en wordt gegeven over de kleren heen. Op een speciale stoel worden rug, schouders, nek, armen, handen en hoofd gemasseerd. De drukpunten stimuleren de energiebanen, waardoor afvalstoffen afgevoerd kunnen worden.

 • Reiki (RP practitioner vlg. Usui systeem)

  Reiki is een oorspronkelijk Japanse helingswijze door middel van handoplegging en het ‘sturen’ van energie. Het brengt lichaam en geest in balans. NB: Sommige verzekeraars vergoeden (gedeeltelijk) Reikibehandelingen. Lees hiervoor de voorwaarden van uw verzekeringspakket.