Workshop Yoga Nidra

Op zondag 26 januari 2020 geeft onze yoga instructrice Felicia een workshop Yoga Nidra bij InTension Health Club van 13:00 tot 15:00 uur. Yoga Nidra is ontspannende “slaap yoga”. De workshop combineert ontspannende restorative yogahoudingen met Yoga Nidra.

Nidra is een staat waarbij u wakker bent, al is uw lichaam in slaap. Tijdens de workshop wordt gewerkt met visualisatie, intenties, ademwerk, bodyscan en chakra’s waardoor u langzaam naar de Nidra staat toewerkt. Fysiek en mentaal zult u zich geheel ontspannen voelen en emoties kunnen worden losgelaten. De ontspanning is zo diep, dat het een sterk effect heeft op uw gevoel van welzijn, maar ook ruimte geeft voor heling en inzichten.

Wat doet Yoga Nidra?

  • Fysieke, mentale en emotionele ontspanning
  • Verbetert de kwaliteit van slapen
  • Brengt het autonome zenuwstelsel in balans (deze reguleert o.a. uw ademhaling, uw hartslag, uw bloeddruk, de energieproductie, de spijsvertering en de stofwisseling)
  • Minder angst, frustratie en verslavingen
  • Meer energie

De workshop is geschikt voor iedereen! Op een rustige manier wordt het lichaam voorbereid om ontspannen stil te kunnen liggen. Draag tijdens de workshop makkelijk zittende kleding en neem eventueel een oogmasker mee om tijdens de “Nidra” uw ogen mee te bedekken.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze bijzondere workshop? Geef u dan nu op bij onze receptie of via info@in-tension.nl! VOL = VOL!

Kosten van de workshop zijn € 15,00 voor leden en € 20,00 voor niet-leden.